SERVICES

BHR Service A/S tilbyder sammen med sine samarbejdspartnere og leverandører rengøringsløsninger skræddersyet til daglige rengøringsopgaver dels i kontormiljøer dels i farmaceutiske virksomheder.

Det er af afgørende betydning for os at kunne levere en kvalitetsydelse fra første dag, hvorfor vi bruger mange ressourcer på at afdække og planlægge de serviceopgaver, som vi tildeles.

Vi bruger derfor god tid på at finde de rette medarbejdere og sikre, at disse lever op til vores værdigrundlag samt uddannelsesmæssigt er klædt godt på til de opgaver vores kunder stiller os.

Miljøhensyn er et væsentligt fokusområde for vores drift, hvorfor vi i videst muligt omfang anvender biologiske rengøringsmidler, der er skånsomme overfor såvel mennesker som miljø.

De biologiske rengøringsmidler er kendetegnet ved at virke gennem naturens egne ressourcer og sammenlignet med traditionelle rengøringsmidler ofte mere effektive og velegnede.

Rengøringskvalitet og dokumentation. Mange kunder er dybt afhængige af, at vi kan dokumentere såvel levering som kvalitet af vore ydelser.

Vore rengøringsydelser er derfor monitorerede dels af strukturerede kvalitetskontroller dels gennem vores unikke elektroniske kvalitetsopfølgning.

Foruden rengøringsydelser har vi naturligvis også mulighed for at tilbyde vores kunder leverancer af forbrugs- og papirvarer samt mere specialiserede services via vores netværk af leverandører til konkurrencedygtige priser.

Disse services omfatter bl.a.:

• Rens af måtter
• Linnedservice
• Vinduespolering
• Gardinvask
• Polishbehandling